KONCERT

KONCERT

Anotace: Tato básen je o koncert,jak již říká název.:) Prosím komentáře.Děkuji mockrát!=)

KONCERT

Lidi jásají,
trubiny se prohýbají.
Řev je přímo neúnosný,
a očekávající hvězda příchází.

Hluk se ještě zvýší,
všichni radostně skáčí.
Je to přímo báječný,
a akordy se právě rozezní.

Hudba začne hrát,
reproduktory se s tím musí poprat.
Zpěvák začíná zpívat,
hlavy do rytmu kývat.

Všechny oslepuje světlo,
míhající se přes stadion.
Děkuji vám Praho!
Fanoušků je tu snad milion.

Dvě hodiny utekla jak voda,
podium zavalí poslední fiktivní mlha.
Davy se vrací domů s bohatými zážitky,
i na památku s podpisy.
Autor Janeatrt, 11.03.2008
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promin,ale bohuzel me to nijak neoslovilo..

11.03.2008 18:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí