Jedno květnové ráno...

Jedno květnové ráno...

Anotace: ...K

Jedno květnové ráno
nechám rozestláno
a okno do zahrady
dokořán
a jako vítr co je
co vletěl do pokoje
i já s ním vyletím
do všech stran...

proletím tvojí ulicí,
abych ti pohnul záclonou,
abych tě pohladil po líci,
abych ...hmmm ,co jiní nikdy nemohou...

To krásné květnové ráno,
přichází oknem tvá vůně,
nechám ti rozestláno,
láskou srdce mé stůně...

Prostě tě lákám k sobě...

...

Dlaně tvé všechno zhojí
prsty se tiše spojí
milenci potom spolu
něžně se propletou
někdo se lásky bojí
jiný sám v dešti stojí
jsme spolu v štěstí, v bolu
věříme v lásku stoletou...

...jsi prostě nejhezčí
když je květnové ráno...

Prostě chci zas spát v tobě:o)
Autor STIMPRE, 11.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 28
Poslední tipující: Verule, Žqáry, Psavec, Lota, Aťan, janewe, isisleo, Lorraine, Bíša, mamina, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná, líbí se mi. Do stoleté lásky nemám až tak daleko.

11.03.2008 23:19:00 | Psavec

Milostné lákání...

11.03.2008 20:28:00 | Bíša

to se mi strasne libilo :-)

11.03.2008 19:11:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí