Stál tam na skále

Stál tam na skále

Anotace: Báseň o sebevrahovi, který si uvědomil. Mimochodem je to i báseň, kterou jsem napsal jako první.

Stál tam na skále, na kraji propasti
Stál tam stále, daleko od vlasti
Stál tam na skále dál a dál
Přemýšlel, co špatně udělal

Stál tam na skále a přemýšlel
Jaké podlosti v životě vymýšlel
Stál tam na skále a pokýval hlavou
Už ví, proč nenašel tu pravou

Stál tam na skále a díval se níž
Smrt mu teď připadla daleko blíž
Svět kolem něj se najednou točil
Před chvílí byl na skále...nyní však skočil
Autor Glůmyk, 11.03.2008
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Glloxy, whiolet, Psavec, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mi to drhlo, ale jinak v poho

12.03.2008 16:29:00 | whiolet

v poslední době se tyhle témata nějak rozmohly:D

11.03.2008 19:58:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí