Hrdinové

Hrdinové

Anotace: Snad Vás to trochu nakopne.

Na světě málo je hrdinů.
A ještě míň těch, co si jich váží.
Většinou s pokorou a ve stínu.
Ty slabší, dobro a život stráží.

Kdo z Vás postavil se elitě?
Kdo z Vás postaví se zlobě?
Většina z Vás jen zalezlá ve své ulitě.
Připravená pomoct jenom sobě.

Podívejte se okolo sebe jednou.
Plno směšných loutek, co v davu se ztratí.
Co jen po penězích a bezcenné kráse jihnou.
Jenom pijavice, které druhým život krátí.

A tak skláním se před výjimkami.
Co slabšího se zas a znova zastanou.
Co naplňují náš život krásnými vzpomínkami.
A i když bez sil jsou, tak opět vstanou.

A klobouk dolů před lidmi s duší.
Co i když trpí, tak jiným pomůžou.
Co raději pohladí, než pěstmi buší.
A cenou stoupají, když ke dnu kloužou.

A obdivuji lidi, co život zachrání.
Co jako Fénix znova povstanou z popela.
Co svůj domov a rodinu brání.
A matku přírodu mají místo kostela.

Děkuji za ty, co Vám nepoděkovali.
Prosím za ty, co neprosili.
Doufám v ty, co ještě nedoufali.
Věřím ve Vás, protože Vy jste zvítězili.
Autor Salarin, 11.03.2008
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: Kotka, drsnosrstej kokršpaněl, Sarazin Faestred, Eviah, Blackroses, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se četla. *

15.03.2008 11:27:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí