Hradba kolem mne

Hradba kolem mne

Anotace: ....

Kámen na kameni
touhu nepromění
vím...
Šlapu na úlomky
v prachu hledám zlomky
tvého sevření

už jsi mne dlouho neobjal
našla jsem jen
v pomačkaných prstech
to, co by sis přál...

usmál ses teď, usměju se taky
slovíčka hebká proudí místností
když chceš odejít,
jen zlehka zavřu dveře
za tebou
(v duchu šeptám - zůstaň)

intenzita vzpomínek

obláčky páry
vydechuji
dál se směji
krokem lehkým
krájím zbylý den
v srdci však jsem
kamenem...
Autor Verena, 11.03.2008
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Jasmine8, NikitaNikaT., Psavec, danav, labuť, Raduzk, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že úplným kamenem ne ... jinak by nevznikala taková hezká dílka ...

24.03.2008 09:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí