O lásce

O lásce

Anotace: další hlupák

Nesnesu lásku,
nesnesu bolest,
tak mi tedy pověz,
o čem je ta pověst,
co vypráví o lásce,
o bolesti o chtíči.
Tohle mi však nesvědčí,
chtíč nás jednou zničí.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí