Hra

Hra

Anotace: ...................

Lásko,
šeptám ti do ouška….

z tvého těla,
šaty svléknu,
na koberec spadnou,
šátkem oči,
ti zavážu,

věř mi,
krásné to bude,

nádhernou hru,
rozehrajeme,
mezi námi začne,

kde však nikdo nevyhrává,
ani neprohrává,

nazí jsme,
v posteli,
kde měsíční světlo,
tu dopadá…
na kvítky růží,
svíčky hoří….

vidím tvé oči zářící,
usměv podmanivý,
polibky přichází….

hra nám začíná….

plná milovaní….
Autor Vlk v rouše, 11.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 14
Poslední tipující: Yukki, estrellita, Traci, jaňa, Psavec, Bíša, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty jo.. taky bych to chtěla takhle krásně a nežně...

12.03.2008 15:11:00 | jaňa

To jsou krásné hry.

11.03.2008 23:46:00 | Psavec

Nádherná

11.03.2008 22:47:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí