Básník poeta

Básník poeta

Anotace: jak to může s náma se všema dopadnout

Jsem básník ztracen
Rýmy pohlcen
Rýmuj často
Co teď, Vlasto…?
Rýmy jsem pohlcen, básník poeta
Vydám se, vydám asi do světa
Rýmy pohlcen, skládám já básně
Co se rýmuje? Třeba třásně
Rýmy jsem pohlcen, nevím jak z toho
Co k tomu? No třeba noho
Mluvím už v rýmu, v rýmu i spím
Miluju, pádluju… asi se praštím
Co má toto znamenat?
Znáš to? Chceš to znát?
Rýmuju pořád, rýmuju vše
Rýmuju, pak házím to do koše
Nemoc z povolání?
A co třeba hraní?
Hraje herec ve spánku?
Co si myslíš, Milánku?
Prodává vietnamec v noci boty?
Vidí hudebník ve spánku noty?
Rýmuju, miluju, nechci už víc
Ric, pic, a už nic!
Autor CHoKoLaTeKiss, 11.03.2008
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, kryndy, labuť, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jsem to samý. já ale moc nerýmuju, jen veršuju

12.03.2008 17:22:00 | kryndy

Rýmuješ hezky,tvé rými nejsou ohrané desky. Pokud takhle dopadnem a budem rýmovat nocí i dnem,bude to velké štěstí,nebo dostanem od někoho do nosu pěstí.

11.03.2008 23:34:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí