Anděl

Anděl

Anotace: Bez.

Hledáš svůj sen,
který jednou se ti zdál,
jdeš za ním a nevíš kam.

V dálce viděls cestu,
na kterou se dáš,
viděls na ní lásku svou,
neštěstí i pláč.

Život plný naděje,
jež stojí za to žít,
Bůh ti osud darem dal,
kterým musíš jít.

Když podíváš se nahoru,
do propasti času,
hodnotíš svou minulost,
léta plná jasu.

Ptáš se kam se poděla,
a kde ty roky jsou,
náhle spatříš anděla,
jak zpívá píseň svou:

Kam v životě kráčíš,
to vím jen já a sen,
já vím ža ty dojdeš,
a nalezneš svou zem.

Tu zemi jenž jsi našel,
chraň si v srdci svým,
jen já vím jaks ji hledal,
a pak slzami ji smyl.

Vzpomínáš si na zklamání,
snad zavadils i o štěstí,
o přetvářku kterous poznal,
tvář zkřivenou bolestí.

Ta tvá země nikde není,
musíš jít sám cestou svou,
bez očí vlhkých štěstí není,
tak proto dej se cestou tou.
Autor IvoMaria, 12.03.2008
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenni, labuť, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky napsané :-)

12.03.2008 13:02:00 | labuť

Moc se mi líbí.

12.03.2008 12:04:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí