Rychlík

Rychlík

Anotace: cesta vlakem je občas opravdu zažitek

Vláček kráčí si to lesem,
asi zkouší kolik snesem.
Zastávkou zdá se každá mez,
snad dorazíme ještě dnes.

České dráhy mají divnou představu,
toť prý rychlík na nadraží hlásily do davu.

Hurá už jsme skoro v cíly,
ale ne, zatáčku před jsme zastavili.
Nechte nás to dojít pěšky,
jó hold doprava to máte těžký.
Autor aura0, 12.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí