Čte

Čte

Anotace: veškerá podobnost postav se skutečností je čistě náhodná

Nad potemnělou klávesnicí,
pár pevných ňader, mladých lící.
A heleďme ji souložnici,
co čte si výlevy mé duše.

Před blikajícím monitorem,
jí vlasy tančí víc než sborem
a praskání statickým chórem,
zní jak tamtamy z buše.

Když probudím se vidím tělo ladné,
jak před počítačem teď chladne,
jen ještě kousek se teď nahne
a já snad touhou zešílím!

Tak nečti city z obrazovky,
takových budou nejmíň stovky,
zaboř své tělo do pohovky
a pojď z mých dlaní číst.

Přišla jsi ke mě, moje milá,
když jsi prázdnou knihou byla,
teď už jsi chlouba knihomola
a já jsem nepopsaný list.

Možná že zas mě opustíš,
až budu starý - co ty víš?
Možná mi jednou odpustíš,
pokud se v tobě nemýlím!
Autor Obyčejný básník, 12.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: igniss, Lady Carmila, mamina, labuť, estrellita, Endymion
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..na dosah tvé tělo bylo?,
a její to necítilo?..

06.06.2008 19:06:00 | igniss

taky doufám, že se v ní nemýlíš...a mimochodem..teď mě něco napadlo

I ty můj malý blázne,
počkej ještě chvíli,
Ještě než chabé světlo zhasnem,
příteli můj milý,
ještě si naposledy, přečtu tvoje básně
plné chtivých , něžných citů
abys mohl o mě
psát krásně..
ale prosím, neslintej mi tu:-)

No..pokus:-) já nevím, proč to pořád zkouším:-)

13.03.2008 11:32:00 | Lady Carmila

Tak nějak mě to zaujalo... hezký :-)

12.03.2008 14:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí