Dospívání

Dospívání

Anotace: každý jsme měli někdy tu první lásku.. ať už uskutečněnou nebo nikdy nesplněnou... pokud je to ta druhá možnost, zůstane aspoň o to hezčí?

Včera se mi zdál sen
plný emocí
touhy
nevyslovených přání
láska?
byla zas pro jednou k mání...

a já si naivně myslela
ze už jsem se
rozloučila
s minulosti
s tebou
se snem co si mi zdál

víc nereálný už být nemohl
změnil ses,
já taky
a co to pomohlo

byla jsem hloupá
byla?
každý máme své chyby
problém je
ze moc přemýšlím o tom
kdyby...

kdyby se dal vrátit čas
a změnit běh věcí
ale nedá...
promiň
vždyť jsme byli děti

stejně zůstaneš se mnou
navždy
vzpomínky jsou krásné
ale tak marnivé
jen chvíli
potrápíme duši
jak bláznivé...

vždyť je to pryč
jediná věc
co mě ještě mrzí
je ze
netušíš...
a že už nejsi ten klučina
s rozcuchanými vlasy
a hlavou
plnou bláznivých nápadů

pak ze se lidi nemění
prý někteří
tomu říkají
dospívání
Autor Moni_07, 12.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, Nihonjin, Bžunda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST..líbí moc

18.01.2010 11:44:00 | PANGÁSIUS

jak krásný děj a vyjádření, jen pravda a cit.
snad jedné chyby tady nedí, co více po básni chtít.
krása se zde s ladem snoubí, není věci k vytknutí,
autor ve vzpomínkách bloudí, však dojde k pravdy vzplanutí.

08.12.2008 01:02:00 | Nihonjin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí