Šeptej..........

Šeptej..........

Anotace: nic mě nenapadá....vlastně jak jsem mohla složit takovou...na můj vkus slaďárnu? Hrabe mi....

Hvězdy na nebi přestali zářit,
tak jako já dnes přestávám se snažit.
Krev po kapkách stéká na zem,
věřím, že i v příštím životě se znovu najdem.

Do vlasů šeptej mi znova,
ty uklidňující slova.
Šeptej, že máš mě rád,
šeptej a nepokoušej se mi lhát.

Dnes slunce nevychází,
avšak lidé naději svou neztrácí,
V životě nejsou šťastné konce,
a líbánky na Mallorce.

A proto:
Do vlasů šeptej mi znova,
ty uklidňující slova.
Šeptej, že máš mě rád,
šeptej a nepokoušej se mi lhát.

Slzy jsou diamanty dnešní,
a my dva milenci věční.
Dnes naše poslední mrazivá noc,
nežádám nikoho o pomc.

Ale ty:
Do vlasů šeptej mi znova,
ty uklidňující slova.
Šeptej, že máš mě rád,
šeptej a nepokoušej se mi lhát.

Poslední polibek,
se smutkem v očích čekáme na zítřek.
A tak prosím...
naposled...

Do vlasů šeptej mi znova,
ty uklidňující slova.
Šeptej, že máš mě rád,
šeptej a nepokoušej se mi lhát.
Autor whiolet, 12.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: Azazen, Anejet, Lota, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Bžunda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne nemyslím, teď zsrovna ne...když totiž ztracím srdce...ztracím i hlavu

09.04.2008 16:13:00 | whiolet

Každý má právo ztratit hlavu a srdce i Ty, i když si to možná nemyslíš..

08.04.2008 17:05:00 | Azazen

jo máš pravdu jdu si koupit indiána

19.03.2008 12:30:00 | whiolet

...hmm, na tebe opravdu slaďárna...ale potřebujeme ji všichni...nebo ne???

17.03.2008 13:09:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí