Ty...

Ty...

Anotace: Je to vlastně moje první "pořádná" xD básnička...není nic moc ale i tak bych ráda věděla názory ostatních :)

Možná je to skutečnost,
možná je to sen.
Už po dvacáté vzpomínám,
na ten krásný den.

Seděla jsem vedle tebe,
držel jsi mě v náručí.
Sledoval jsi modré nebe
a já zase jenom tebe!

Vnímala jsem tvůj hlas,
cítila tvou vůni,
užívala si tvé dotyky,
které bych si chtěla užívat zas.

Tak krásně je mi s tebou,
tak miluji tě moc.
Tak ráda bych s tebou strávila
celou dlouhou noc.
Autor LowesQa, 12.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Bžunda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásný a zamilovaný =)

13.03.2008 19:33:00 | Bžunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí