Jsem blázen.............

Jsem blázen.............

Anotace: Každý ví co je to bolest, beznaděj...každý někdy okusil dno...ale jen málokdo chce s tím nadobro skoncovat...

Jsem blázen,
a nebo vrah.
Totálně do svých myšlenek ztracen,
a mám ze sebe strach.

Dneska je moderní být smutnej,
takže jsem vlastně IN.
Nejenom pro tebe jsem divnej,
a tak si pustím místo rádia plyn.

Nevěříš?
Ani nemusíš.
Nic od tebe nechci,
stejně by jsi měl jenom blbý keci.

Jde to ze mě samo,
nejsem žádný EMO.
A nebo,
není to snad sakra jedno?

Slzy z očí mi padaj,
černý myšlenky pokoj mi nedaj.
Napustím si plnou vanu,
beru si žiletku a nedívám se ani na jednu stranu.

Z ruky stéká mi krev,
klepe se brada, ale žádný řev.
Snažím se na nic nemyslet...jen padám,
další chuť k životu nehledám.

Jen říkej dál, že jsem blázen,
který nezaslouží si žít.
Ale pravda je taková, že v beznaději jsem ztracen,
tak prosím, nic neříkej a nechej mě jít.
Autor whiolet, 12.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: fuu, Lota, N.Ryba, Dedillope, Holka z davu, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, mamina, Norlein, Bžunda
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky poseldní dobou ne že bych byla až na dně, ale plavu k němu

19.03.2008 12:28:00 | whiolet

...nikdy jsem nebyla na dně...nebo jsem si to aspoň nikdy nechtěla připustit...možná v tom bylo moje štěstí...ale chápu to...napsala jsi to dobře

17.03.2008 13:06:00 | Lota

Díky lidi

17.03.2008 12:24:00 | whiolet

Pekny pekny...

16.03.2008 14:28:00 | N.Ryba

Krása, strašně se mi líbí..

12.03.2008 21:47:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí