Rej štěbetavý

Rej štěbetavý

Anotace: ...myšlenky..myšlenky..a znovu myšlenky..před nimiž není mnohdy úniku :-))

Zas myšlenky mi v hlavě kolotají.
Předhánějí se jedna před druhou
a všechny najednou
v tom chumlu se mě ptají
na spoustu hloupostí.

A já se musím smát !

Vážně !...jsou k smíchu
vždyť rozum v chaos převlékají...

Mě poslouchat je baví
neb představa
-že vymizí,
-že barvy jejich vyblednou,
-že hlavu bezduchostí pohostí
-že odejdou – nebo se odcizí
-že tady NEBUDOU...
..mě děsí...

A tak je nechávám se ptát.
A nechávám je hlučet v tichu...
...ať z otázek svých klidně hrady staví.
-vždyť jsou to malé poklady
-jsou malou vzácností.
-neboť že JSOU
je jejich hlavní předností.

Tak ať si klidně mají.. své zvláštní nálady
ať už jsou jakékoli
hloupé či naivní
směšné či duchaplné
ať jsou i fiktivní
hlavně ať EXISTUJÍ !

A vytvářej se kdesi...
Autor šuměnka, 08.07.2005
Přečteno 314x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ať jsou i fiktivní
hlavně ať EXISTUJÍ !

To je důležité..ale víc to, co není fiktivní!:-)

27.04.2006 16:35:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí