Má vločka

Má vločka

Anotace: Ruku v ruce s dlaní v dlani

Bez tmavého stínu,
na který bych mohl hodit vinu,
budu kráčet již jen s tebou, světlem,
procházet se životem a celým světem.
Dnešní noc si přeji překročit strašně moc,
vidět tě zas,
poslouchat ten nejkrásnější hlas,
spatřit láskyplnou duhu,
vybrat si od žití kus jeho dluhu.
Z vloček budeme stavět náš cíl,
za pomoci moudrých víl.
Půjdeme blátem,trávou,sněhem,
za naším vytouženým břehem.
Ruku v ruce s dlaní v dlani,
pro jinou již nejsem k mání.
Autor Dreamer, 12.03.2008
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke...:o)

12.03.2008 20:44:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí