Poslední takt

Poslední takt

Anotace: ...

Je snadné spálit mosty.
Dozněla tvá jepičí láska?
Mám vítat samé cizí hosty,
když na tebe čeká jiná sedmikráska?

Venku hustě sněží.
Vzpomínky asi vítr svál..
Vím, vybavuješ si mě stěží,
Ale já znám každičký tvůj sval..

Hudba je tvůj svět,
ale co my?
Notových řádků je vždy pět,
tak proč jen čtyři struny?

Labutí písně už nezpíváš?
Zůstal zvuk prasklé struny..
Celou minulost zazdíváš
a v prach mi tiskneš runy..

Mé sólo bylo falešné,
tak druhé housle mám teď hrát?
Sny stopil‘s v řece Olešné
a přestal’s mě mít navždy rád?
Autor gaginas, 08.07.2005
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí