Naopak

Naopak

Anotace: jen nebejt sama.

Na křídlech samoty
s písničkou bez noty
jak jezevec beze spánku
jak děvčátko bez copánků
jak upíři bez dechu
pro radost z úspěchu
se hnát za kořistí.
Jak strom co nemá listí
jak vražda bez viníka
jako cesta nikam
na konec začátku
žít život pozpátku
Autor godness, 13.03.2008
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: Petrik78, drsnosrstej kokršpaněl, jesterka, Isobel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí