Bylas tu u mě

Bylas tu u mě

Anotace: ... snad jen že vymyšlená...

Bylas mou vílou
Bylas mým snem
Bylas mým světem
Mou nocí i dnem
/nekonečnou/

Stálas vždy u mě
Jak podpůrný sloup
Spadla bych bez tebe
Byla na kolenou
/na konečnou/

Tvé oči zářily
Na mě se smály
Když ty mé plakaly
Ty tvé mě hřály
/tou mocí tvou/

Držet tě za ruku
Pobíhat lesem
Ty mě pouštíš...
A já jsem... Kde jsem?
/sama a bez tebe/

Vidím tě všude
V korunách stromů
Lezu tam za tebou
A padám dolů
/a zase bez tebe/

Nechalas mě tu
Prostě si mě opustila
Aniž bys věděla
Jak jsem tě milovala.
Autor GirlFromTheRain, 13.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: verunča, Vlk v rouše, genca, přema, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí