.........

.........

Anotace: Když na mém nebi zatahují se mraky...

Mraky klesly na hladinu,
nebe rozvířily drobné kapky
soustředné kružnice,
v nichž upíjím se do vln.

Ani bys nerozeznal
nebe od země,
když vše splynulo
v šedou clonu deště.

Pod prahem Ti protéká voda
a Ty bojíš se otevřít.
Víš, že bych tam stála..
Autor Norah Szankot, 13.03.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí