Jde s hlavou skloněnou

Jde s hlavou skloněnou

Anotace: Báseň o ztraceném =)

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Jde s hlavou skloněnou.
Je to ten,
co říká nashledanou
místo dobrý den.
A shledá-li se s tebou zas,
neuvědomí si to,
nebo si to neuvědomí včas
a půjde dál,
jako by nepotkal
vítr, co vál,
když se s tebou miloval
a jako by necítil
vůni, co ti sám daroval,
poputuje dál za snem,
který mu stále uniká.
Nelze ho dohonit,
neboť jde za tou,
která říká sbohem
místo nashledanou.
Autor Jeninas, 13.03.2008
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Eviah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký závěr. *

15.03.2008 11:33:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí