Stojíš na hoře vysoké

Stojíš na hoře vysoké

Anotace: Také nemám, co bych řekla...

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Stojíš na hoře vysoké
a nemáš, co bys řek'.
Do údolí je daleko,
do nebe jakbysmet.

Stojíš na hoře vysoké
a díváš se tam dolů
pln hříchu, nevíš, kam bys šel,
však nelituješ činů,
co spáchal jsi a stojíš dál
a nemáš, co bys řek'.
Do údolí je daleko,
do nebe jakbysmet.

Stojíš na hoře vysoké,
tys ztělesněním pekla,
však kdekdo by ti odpustil,
nejraděj' bych si klekla.
Proč? Stál bys tam stejně dál,
nevěda, co bys řek',
vždyť údolí je daleko
a nebe jakbysmet.
Autor Jeninas, 13.03.2008
Přečteno 766x
Tipy 3
Poslední tipující: nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, efeeez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí