Samota

Samota

Anotace: Není hezké být sám

Osamění není věc hezká.
Zažít by ji nechtěl nikdo,
Melancholie zaplaví tě
a už nedostaneš ji ze sebe.
Jak příliš tichá společnost lidí,
jenž co říct nemají si,
snad ani nechtěli by.
Stačí však pár hřejivých slov přítele tvého,
jež samotu zaženou a tebe rozveselí.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí