Sama

Sama

Anotace: Jsem sama...

Jsem sama...

...všichni mě opustili

Proč???

Sama nevím.

Co jsem jim udělala???

Sama nevím.

Kdo mi podá pomocnou ruku???

Nikdo!!!

Nikdo tu není!

Nikdo tu není,aby mi pomohl,poradil...

Nikdo!!!

Všichni se otočili zády...

Proč?Proč jen tohle udělali???

Sama nevím.

Nikdo na komu bych záležela,kdo by mě měl rád,kdo by mě miloval...

Prostě nikdo!!!

Zůstanu sama.

Jako vždy sama.
Autor Angelross, 13.03.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí