Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: takhle by to nemělo být nikdy, ale bohužel bývá...

Vrať se mi

Vločka za vločkou padá
mě je každá rada drahá
Abys zas byla zdravá
temperament jako řeka dravá
Teď v ten vánoční čas
chci zase slyšet tvůj hlas
Tak dávno už slyšet nebyl
může za to ten debil
To opilý prase
co se hlásí k nacistický rase
Ještě měl blbý keci
že prej měl jen dvě deci
V ten vánoční čas
chci slyšet tvůj hlas
ale nemůžu...

Kéž bys zase našla dech
vonila jsi jako v lese mech
Kdybys tak mohla z hrobu vstát
a za mě se vdát
Před svatbou den
zabil tě alkoholu démon ten...
Autor Monika Lily Serena, 13.03.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí