Vánek

Vánek

Anotace: Psáno pro mou milou.

Vítr fouká do okna mého,
zpívá přitom něco tajemného.
Kapky vody mu k tomu ševelí,
přitom souhru nemají.
Já proto rychle ven jdu
a tu píseň si poslechnu.
Kráčím tiše a ouška napínám,
tu píseň strašně prožívám.

Silnice jak zrcadlo zdá se být
a já po ní musím jít.
nevím kam mě však mé nohy vedou.
Snad k tobě!
Za mou milou mě dovedou.
Autor Harpy, 13.03.2008
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí