Jsem

Jsem

Anotace: Poznejte sebe sama dokavaď je čas

Jsem bůh - ne (zatím ho v sobě hledám), jsem démon - ne, jsem anděl - ne, jsem světec - ne, jsem cvok - ne, jsem probuzený gnostický světlonoš z východu, ten kterému září všech 7 čaker v barvách honosných. Jsem probuzená energie sebe sama ve světle vykřesaného poznání. Vyznávám tajnou víru gnostiků. Právě tu, kterou takřečená církev svatá překroutila aby z ní vznikly různé sekty a to je ta největší špína na světě. Tfuj. Medituji radši pod stromem poznání sebe sama. Stačí jen když zavřu oči a vizualizuji si ho ve své mysli. Tím totiž probouzím v sobě tzv. hadí sílu - kundalini a otevírám se vyšším energiím světla.
Autor Básník lásky, 13.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lžeš si sám sobě-jakákoliv vnitřní zkušenost učiní člověka pokornějším,přestane dělat prohlášení a začne se víc ptát,protože pochybnost je cenná.A taky všechno může být jinak.Ale Ty máš asi nějaký problém a řešíš ho hraním si na gnostika.Tak si hraj..:-)

19.05.2008 08:29:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí