Karikatura

Karikatura

Anotace: Hlavně žádné happyendy!!!

Karikatura

Karikatura tebe
Ne mě se šklebí
Co čumíš, vřede?
To se ti líbí?

Můj pohled ztracený
Navždycky v buši
Už nemá to ceny
Když ztrácím duši

Když kouká na mě
Můj odraz ze zrcadla
Na spánku okraj hlavně
Ta myšlenka mě napadla

Je to už dlouhá doba
A já nemám sílu žít
Víš to, ty a já – oba
Nezvládnem se domluvit

Tam my to spějem
Napadá mě
Co se to teď děje?
Hlavu mi láme

Hladká kulka
Jež neminula
Zůstala jen ďurka
Krev jen kynula

V hlavě prázdno
Okolo sebe krve dost
Padla jsem na dno
Jež nemá most…
Autor Želwice, 13.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí