Co kdyby...?

Co kdyby...?

Anotace: Co kdybyste si to radši sami přečetli, hmm?

Co kdyby byl svět už bez naděje?
Co kdyby byl svět už bez lásky?
Co kdyby nebylo denního světla?
Kdyby byly jen černobílé obrázky?

Co kdybychom se už neviděli?
Co kdyby nebyly vrbové pomlázky?
Řekni mi, řekni,
kdo tahá za ty provázky?

Co kdybych byl až na kraji svých sil?
Co kdybych už světlo světa nikdy nespatřil?
Byla bys tou, kdo stojí při mně dál
nebo tím, kdo vždy jen zmatkoval?

Co kdybych Ti řekl,
že už Tě nemiluji víc?
Zůstala bys tou kdo jsi
nebo bys mi vyšla vstříc?

Co kdybych ti řekl, že's můj svět?
Počítám – jedna, dva, plus tři jsou pět,
Co kdyby měl skončit tenhle sen?
Přišel by pak slunný jarní den?

Chci znát odpovědi na své otázky,
chci být tím, kdo všechno ví,
neb až příště budu házet bílé oblázky,
nechci být tím,
kdo svůj život znovu zahodí.
Autor Merlík, 14.03.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Muriel, Traci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už od malinka mi maminka s tátou říkali: Ptej se a dívej kolem sebe, protože svět je krásný:)) někomu to zůstalo až doteď, to je skvělé:) užívej si života a měj se hezky:) Sunny

15.06.2008 15:06:00 | Sunny

Jedna z věcí, kterou bych si neváhala napsat kamsi do sešitu, abych se ve škole mohla aspoň něčím potěšit. Moc krásné :)

14.03.2008 21:55:00 | Eylonwai

Ty budeš pěkně zvědavý a nezbedný človíček..

14.03.2008 00:08:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí