Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Štěstí, to je jenom muška zlatá,
štěstí to je jako láska svatá.
Štěstí je to, když se ráno probudím,
štěstí je, když v noci hezky sním.
Štěstí, to svět se se mnou zatočí
a přitom mi srdce z prsou vyskočí.
Štěstí, to jeden druhého má,
štěstí, to není macecha zlá.
Štěstí je když slunce ráno vyjde znova,
je to jako láska snová.
Štěstí to není jenom pouhé slovo,
je to jako mít peněz mnoho.
Štěstí to je poslouchat píseň krásnou,
a přitom vidět svou hvězdu jasnou.
Štěstí to je jako plout po moři,
štěstí je když se nová láska vynoří.
Štěstí to je narození dítěte,
jak je krásně na světě.
Autor Nanýsek, 14.03.2008
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí