Nejlepší netová kamarádka Darča

Nejlepší netová kamarádka Darča

Anotace: Tato básnička je vymyšlená, pro mou NNK (Nejlepší Netovou Kámošku)..Protože pro mě Darča moc znamená, rozhodla jsem se pro ni složit básničku.

Pro Darču

Nevím, jaký život by bez tebe byl,
proto tě nechci ztratit.
Dny beze slov a noci plné tmy,
bez tebe by byly nijaké.
Ještě že jsem tě poznala,
jinak vážně nevím, co bych dělala.
Na Alíkovi to všechno začalo,
kdy svedla nás k sobě náhoda.
Nejprve to bylo jen tupé "ahoj"
a jako by žádné kamarádství.
Později jsme se více poznaly,
více se skamarádili.
A teď? Teď je všechno úplně jinak,
všechno je tu a tam,
staly jsme se NNK,
a proto tě tak ráda mám.
Autor LowiQ397, 14.03.2008
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí