????

????

Anotace: .

Vzpomínky z daleka,
myšlenky zblízka,
nevím proč se mi stýská.

Vzpomínky na ruce,
které mé tělo hladí,
snad tvá láska,
zase mě nezradí.

V myšlenkách mám tě stále,
přemýšlím co bude dále,
i hořká káva,
kterou nemám ráda,
od tebe dá se pít,
co dál,nechat to vše být?

Nemůžu si pomoct,
má naše láska snad nemoc?
Jsi slunce za úsvitu,
mám věřit na lži ze soucitu.

Nevím jak dál jít,
bez tebe nejde žít.
Autor Aluna, 14.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Borecká, WhiteSkull, Štěpina G, STIMPRE, Danah, Laivindil, carodejka, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zlaticko,len to nechaj volne plynut,ono sa to urobi samo...drzim palceky

21.03.2008 11:46:00 | kacicka

Krasne jsi o lasce psala, bude to v poradku uvidis.

15.03.2008 00:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí