Démon

Démon

Anotace: alkohol je metla lidstva, tak zametejme, aby jsme meli doma cisto..:-)

Mám chuť básnit
Svoje pocity někomu sdělit
Použít slova k vyjádření citu
Mluvit a nepoužít přitom hlasu
Svá tajemství skryta říct
Jen tak sedět, básnit a pít
Pít do němoty
Nechat za sebou všechny života sloty
Radost cítit díky lahvi klidně to slabošstvím nazvi
Slabošství tenhle útěk do jiného světa
Do světa falešné radosti
Kde nejsou žádné starosti
Jeden lok, sklenka a pak další
Starosti tvé menší a menší
Ale přiznej si sám na jak dobu dlouhou
Na chvíli jen pouhopouhou
A pak přijde kocovina
Vystřízlivět to je dřina
Znova do reality vrátit se
Dalšího dne bát se.

Taky to znáš?
Kolikrát do týdne tomuhle démonovi ruku podáš?
Autor sh@rusk@, 14.03.2008
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Cigarette King
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kolikrát?V podstatě denně.Pro mě to není démon, ale anděl.:-)

14.03.2008 12:29:00 | Cigarette King

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí