Ve stínu

Ve stínu

Anotace: ...

Spočinul jsem v rohu,
ve stínu jenž svíce vrhá,
v jejích plamenech se utápím,
polibkem hledám svůj sen.

Spočinul jsem ve stínu,
kde dne nikdo více nehledá,
v objetí krásné múzy,
ve vlasech hvězd šílených.

Spočinu jsem v čase,
kde jak blázen své srdce hledám,
neznám minulost,

a budoucnost nic mi neříká,
pro polibky, pro vášeň jedné ruky,
spočinul jsem ve stínu…
Autor Láďa, 14.03.2008
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Notorhead
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí