Stáří

Stáří

Anotace: Nejspíše jsem na takové myšlenky ještě mladý, ale nějak jsem dostal inspiraci...

Až spatřím stín svých jater,
na kohoutku mého zápěstí,
až povadne naposledy co vadnout nemá,
uzřím, že už mládí nikdy se nevrátí.

Ty promilované noci plné vášně,
dny plné nechutenství a odporu,
mládí v alkoholu jsem utápěl,
teď akorát třes v rukou, v hlavě díra.

Až slunce nad hlavou naposledy zasvítí,
sny se už vícekrát nevrátí,
polibkem smrt si pro mě přijde,
ale nebojím se, vím totiž, že musím.

V té tmě, jenž pak nastane,
uzřím, že mládí už nikdy se nevrátí…
Autor Láďa, 14.03.2008
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš ještě času dosti, užít si života slasti...

14.03.2008 16:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí