KOUSEK SMŮLY

KOUSEK SMŮLY

Anotace: textík..

V rámci globálního oteplení
jsem dostal chuť zchladit žáhu
hold metody se dneska mění
snad stokrát jsem poslal mailem zprávu..

Že hledám holku na večeři
a na snídani a tak vůbec..
že sice nemám žádné peří
ale jsem dokonalý trubec

REF:
Můzo včerejší, hlad žízní konejšíš,
skoč zpátky do vlaku a chop se jiných panáků
Můzo deštivá, ve flašce od piva
den si Tě zapomene, jak žábu do kamene Tě zazdívá...

Přišly mi čtyři odpovědi
a tři z nich byli asi chlapi
ta poslední mi teda vyšla
teď brousí o mně drápy

Místo plyšového medvídka
jsem s prašivinou pumu našel
moc ráda šlape po kytkách
a já za dva mívám kašel

REF:

Večeři stejně vařím sám
a snídám to co zbylo
zas v noci maily posílám
a náladu mám shnilou

Tak prosím otevřete harémy
ať chytím si tu pravou
co nohy má trochu na zemi
a místo k.... myslí hlavou
Autor Herbit, 14.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Nút, Psavec, Jasmin de Paris, Inge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo drsnej jako život sám...

31.03.2008 16:10:00 | Nút

Ten závěr je trošku drsnější. :-))

15.03.2008 00:47:00 | Inge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí