Odcházím

Odcházím

Anotace: Už jsem měla dost těch hádek s mámou, nejradši bych odešla...

Nechte mě běžet,
nechte mě letět,
křídla rozložit,
svoji masku odložit!

Nechte mě žít,
s vámi nechci být,
jen se trápím,
nečekejte, že se vrátím!

Už nikdy, slyšíte?
Moje záda naposled vidíte,
není mi vás líto,
sami chtěli jste to!

Když jste na mě křičeli,
moje věci balili,
všechny mosty spálili,
proč jste mě rádi neměli??
Autor Barka99, 14.03.2008
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: igniss, Známá - Neznámá, Lady Carmila, Puck, Psavec, jesterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kam odejdou ti,jejichž mosty popel rozehnal...

Uvidí se někdy? Zbyde nenávist? Nebo zlost?
Nebo lítost?

15.04.2008 10:37:00 | Lady Carmila

Pálit mosty se někdy ale nevyplácí... Ale ano, je to smutný...

04.04.2008 09:37:00 | Puck

Tohle je smutné.

14.03.2008 19:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí