Nejhezčí ztracená věc

Nejhezčí ztracená věc

Anotace: Kámošce, co mi moc chybí...

Jako prostý stín co z temnot vykukuje,
není vidět, přesto ho cítím..
Jako prázdný, nahý klín co provokuje,
jako mrtvola v rozkladu zaházená jarním kvítím..
Jako černé kapky rozmazané řasenky,
co se slzami se hroutí nocí,
jako šmouha od nejlevnější rtěnky,
náš vztah mizí s bezmocí...
Ty jsi ta nejhezčí věc,
která se mi před očima ztrácí,
vzteklá, bouřlivá přec
milá a křehká, že pod nočním vánkem se kácí.
Řekni, jak mám prosit, aby si mi odpustila?
Autor Trophy, 14.03.2008
Přečteno 221x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji! Jesem ráda, že se líbí!

14.03.2008 18:54:00 | Trophy

Velmi, velmi působivá báseň :)

14.03.2008 14:45:00 | Zurix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí