Zrada

Zrada

Anotace: ...

Už nevím jak dál,
je toho na mě moc,
nikdy jsem tě nezradila
a přesto jsi mi nepřišel na pomoc.

Byl jsi to Ty!
Mé srdce sis vzal,
já nechtěla ho zpátky,
ale tys jen bral a bral a bral.
Nic jsi mi nedal!

Já milovala Tě.
Ale ty mne asi ne.
Protože neříká se snad:
že nejbližší člověk zůstane?

Vlastně..., když na to tak vzpomínám,
kolikrát jsi mi řekl že mě miluješ?!
jednou, dvakrát, možná třikrát?
Ne! To já byla ta co Ti věřila,
všechno Ti odpouštěla
a nikdy neudeřila!

Už toho bylo dost!
Už tě nechci vidět!
Asi nikdy nepochopím,
jak mi tě někdo mohl závidět?!

Já skoncovala to
a jsem za to ráda,
protože ty jsi vlastně
jedna velká zrada!
Autor LowesQa, 14.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí