V doupěti nevinnosti

V doupěti nevinnosti

Anotace: Fiktivní místo, na které utíkám před životem..

Sem hromádka prachu..
Stačí fouknout a rozletim se do všech stran..
Sem utvořená ze strachu,
a šesti krvavých ran.
Sem Černý den, zlatý kus železa,
naivitou probdělý sen, rezavý cár Ďáblova žezla..
Když půjdeš po pachu,
šesti černých vran,
za šest nocí strávených ve strachu,
najdeš mě přesně tam,
kde plápolá voda, kde taje žár,
kde prší vítr a kde vlaje rozcupovaných šatů cár..
..v doupěti nevinnosti..
Autor Trophy, 14.03.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí