KRAJINA LÁSKY

KRAJINA LÁSKY

Anotace: ...

Zalitý sluncem - jak srdce láskou
rozprostřel krajinu lesy a loukou
Kaskády potoků z kopců se řinou
v údolí něhy - nenajdeš jinou.

Ten kraj je pro tebe, zároveň pro ní
jiní tam nesmějí - když lásku haní
v souznění tělesném pocity zrají
myšlenky na sebe spolu si hrají.

Holoubci bělaví...vrkají spolu.

Krajina prorostlá velkými plody
zvířena přítulná - nijaké zrůdy
nikdo tam nekecá - kdejaké bludy
jen v dáli potichu - andělské dudy.

Láska vás pohltí zastřeší citem
všechno si řeknete pod nebe krytem
hlazení polibků něžné jak pírko
sluníčko za mráčkem není tak horko.

Hrdličky bělejší...cukrují - cukrů.

Červánky nad bory - lože vám stelou
cikády v porostu k lásce zas hrajou
schouleni v klubíčko dýcháte spolu,
předtím jste pozřeli manu ze stvolu.

Procitlí jitrem ležíce vedle
nad hlavou přerostlá obrovská jedle
na větvi v koruně - šišky se houpou
zase jsi potkal - nějakou hloupou.

Kukačka odlétá...kuku - kuku - kuku
Autor WAYWARD, 14.03.2008
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Známá - Neznámá, Verule, s.e.n, Aťan, Bíša, saddova, Šerák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to připomíná... spíš nějaký dojem... co tě inspirovalo?

17.03.2008 15:25:00 | George Cedric Dale

Fakt kráááásnááááá...

15.03.2008 21:20:00 | Verule

Nádherná básnička.Krásně vše popisuješ.Potkal jsi hloupou,to soudíš z jitra,to ještě nevíš,co bude zítra.

To já jen tak.Bez zlého úmyslu.

15.03.2008 12:24:00 | s.e.n

Je to tak...

14.03.2008 22:07:00 | Bíša

Líbí se mi, jak si hrajes se slovy a navic..zviratka mam rada :)

14.03.2008 20:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí