Únorová pivní znělka

Únorová pivní znělka

Anotace: **ááá**

Únorová pivní znělka
praštila mě do tváře,
nepatrně jarní, tenká,
sametová extáze.

Inu Velvet lavina,
to je lepší peřina
než se někde v sněhu válet,
jezevcovi noru zválet.

A co víno běloučké, kyselé či slaďoučké?
Je Vám libo červené, čerstvě z těla svlečené
nebo bílé z kůže hadí, co Tě svými doušky svádí?

Nevím, paní, radši noru,
nenašel jsem správnou clonu.

Myslíte si snad,
že spočívá krása vnad
v alkoholu chlazeném,
ústy zábran svlečeném?

Já vám tedy ukáži,
co je to být na stáži,
nasávat a něžně stonat
v první dámy etáži.

Něžně stonat, kalibrovat,
V neskutečné extázi,
krásně chovat, líbat, klovat,
milovat se ve mlází.
Autor jerabina, 14.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, STIMPRE, devcatko z jetele, Eviah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tak já bych si dala vychlazenou Plzeň, ale o tom tu nic nepíšeš...pěkné, Jeřabinko, dívko z Lublaně...už se vrať, šibe mi tady z toho!

03.05.2008 00:19:00 | Hippodamie

Já bych si dala bílé, z kůže hadí, co miluje a svádí a k tomu ještě, co žár těla zchladí.

18.03.2008 22:28:00 | devcatko z jetele

Zajímavé pojetí, navíc i vtipná. *

17.03.2008 14:53:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí