Divný rok

Divný rok

Anotace: ...

Osmý rok po druhém milleniu,
divný rok otázek bez odpovědí.
Proč se před jeho zimou neukryju
jak stěhovaví ptáci z jeho šedí.

Rok, v němž černobíle pálí žáha
ze smířeného očekávání a nejistoty,
v němž ruka smrti na mne sahá
blíže, než jindy, se slovy: „Co Ty?“

Tak v nerozhodnosti, neschopnosti,
nechávám všemu volnost a přece…
přece vše tak bolí, tíží mé mladé kosti.
Skončím dobře? Nebo někde v řece?
Autor Žiťa, 14.03.2008
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Herbit, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...do řeky né,tam jsou vodníci :-)

14.03.2008 22:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí