Sen

Sen

Anotace: touha...

slunce své světlo hvězdám dává
a nikdy nevidí je svítit
a láska s nadějí si hrává
jedna se snaží druhou chytit

plamen svíce zvolna hasne
už vše přikrývá tma
ztrácí se tvé oči krásné
do tmy šeptám zůstaň má...

ruce vlásky jemně hladí
náruč moje chce tě hřát
rty slůvkem tvé srdce svádí
dál si nechám ten sen zdát..
Autor oli, 14.03.2008
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí