Otevíráme

Otevíráme

Anotace: ...............

Otevřeme čokoládu,
ukrytá tajemství,/v ní/ /v nás/
každý kousíček,
do skládanky,
našeho milovaní,
dneska složíme,

vůni tvojí,/malinovou/
ještě cítím,
když jsi mi,
před chvilkou zmizela,
rozplynula se jak pára,
nad hrncem,/neslyšně/
/černá kočka/
/co bloudí/
/po velkém světě/
jen polibky,
doteky,
zbyli,

jen rudá růže,
na zemi,
smutně usychá….

kolik času uběhne,
než spolu opět budeme…./hodiny pomalu ubíhají/
Autor Vlk v rouše, 14.03.2008
Přečteno 206x
Tipy 9
Poslední tipující: Alain, Severka, Eviah, Princezna.Smutněnka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hořkokrásná.*

15.03.2008 11:07:00 | Eviah

Píšeš tak krásně, něžně..Závidím

15.03.2008 09:03:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí