Nic víc

Nic víc

Anotace: ...

Opilá vínem, v němž sídlí lež.
Přání zní jasně: zůstaň i běž.
Kolem se točí pohledy ženy,
jsi jako člověk hluchý a němý.
Neslyšíš výkřiky, co ticho krájí,
jsi v mylné představě, ne nejsme v ráji.
Svázáni ke světu pozemskou tíží,
kdo na nás z vesmíru s úsměvem shlíží?
Když letím k nebi, stáhni mě zpět
k sobě na krásný i ošklivý svět.
Ve chvíli, kdy naposled vydechne les,
pocitů smutku i lásky se střes.
Světlo i temnotu pohltí čas,
vzdálení milenci nadzemských krás.
Autor Inge, 14.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: come-past, Severka, Flamy, danav, Psavec, Herbit, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice čtivé. Moc mi vyhovuje styl psaní.

16.03.2008 06:09:00 | come-past

;) hezká báseň...

15.03.2008 13:02:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí