Vůně střepu

Vůně střepu

Anotace: F jako důležitý článek

Kvete jí srdce,
úsměv snový,
třesou se ruce.

Střep hvězdy do oka ji spad,
září naději!
možná ne-naopak.

Usíná,
ladně s něžnou vůní,
pěsti bolesti zatíná.

Neodcházej!
Kam jdeš?
Tohle je její noc,
dál už nemůžeš!
Autor klaris.mertlice, 14.03.2008
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Severka, Herbit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí