Znechucení sebou

Znechucení sebou

Anotace: ...

Snad to ani nejsem já sám,
ten, který dusí se ve mne.
Skrz kůži ven se drásám,
ze své komory temné.

Ani nevím jestli chci pryč,
nebo vůbec nic už nechtít.
Jsem Tisovec nebo Cypřiš?
Jediné, co se mi chce, je blít...

sám nad sebou, když vidím se
jak neschopně chytit se snažím,
co ani není a jak holub na římse,
všechno mi odlétá kamsi do bažin.

Naprosté neovládání sebe,
ani ničeho, co bych chtěl dál.
Všechno mě nehorázně jebe,
nemůžu žít, aniž bych si lhal.
Autor Žiťa, 15.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí