Proč?

Proč?

Anotace: tak trochu staré známé téma...

Proč?

Dívám se z okna
ale nevidím krajinu, domy ani lidi
Vidím tam jen tvoje světle modré oči...
Už je nikdy neuvidím...

Proč?
Proč jsi to udělal?
Proč jsi mě tady nechal samotnou?
Samotnou na tomhle světě...

Z těch očí tečou kapky krve...
Jedna, druhá, třetí, čtvrtá-už je nespočítám

Proč?
Proč jsi neřekl že máš problém?
Proč ses mi nesvěřil?
Proč ses raději svěřil žiletce...

Proč?
Proč ptám se stále dokola...
Najdu na své otázky někdy odpověď?
Nebo ty odpovědi snad znám?

Ano, znám...

Udělal jsi to kvůli mě...
Samotnou jsi mě tu nechal-řekla jsem ti táhni pryč
Neřekl jsi mi že máš-máme problém-neposlouchala jsem tě
Jak by ses mi potom mohl svěřit...

Vlastně chápu proč si to udělal
Se zájmem si teď prohlížím žiletku
Ano-už tě chápu
Položím ji na ruku a přitlačím...
Ach ta úleva...

Z rány tečou kapky krve...
Jedna, druhá, třetí, čtvrtá-
Autor Monika Lily Serena, 15.03.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Rbb, Lachailla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj je to tak bohužel, znám takovýho člověka co se o to pokusil:-( ale je to život

12.04.2008 20:13:00 | Monika Lily Serena

I to na Světě existuje... :,o(

12.04.2008 13:40:00 | Lachailla

Mně ne, ale někomu určitě...bohužel...

15.03.2008 17:54:00 | Monika Lily Serena

To se doufám ve skutečnosti nestalo :(

15.03.2008 12:14:00 | Baldeus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí